Luotettavat tuotteet jalkojen hyvinvoinnin edistäjinä

Nekalan Jalkahoito tarjoaa perinteistä ja laadukasta jalkahoitoa, joka toteutetaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeita ja toiveita noudattaen. Ammattimaisissa jalkahoidoissamme käytetään optimaalisia, luotettavia erikoistuotteita, jotka sopivat myös diabeetikoille. Tähdellä merkittyjä tuotteita voit ostaa myös kotona käytettäväksi. Hoitolastamme saat myös vinkkejä kotihoitoihin, kuten jalkahierontaan ja -kylpyihin.

Theracare

Theracare Skin Control Gel

25,00 €

Theracare - geeli — monikäyttöinen tehoaine ihonhoitoon

Theracare Skin Control Gel on uudistettu Therakos, hoitogeeli, joka on tarkoitettu ärsyyntyneen tai rikkoutuneen ihon hoitoon, kun haluat välttyä tulehduksilta ja arvilta sekä kuivattaa ihosta tihkuvan kudosnesteen tai pienen verenvuodon.  Antiseptinen ja desinfioiva Theracare vaikuttaa iholla antibakteerisesti ja ihoa rauhoittavasti nopeuttaen ihon uudistumista.

Theracare Skin Control Gel soveltuu paikallisten iho-ongelmien itsehoitoon, jollaisia voivat olla esimerkiksi rokahtumat, suunpielten halkeamat,  huulirakkulat, rakkulat, pienet haavaumat ja verenvuodot (esimerkiksi parranajon yhteydessä), nokkosenpolttamat, hyönteisten pistot ja puremat sekä kynsivallitulehdukset ja jalkasieni.

Jälkihoitona Theracare soveltuu myös dermokosmeettisten hoitojen, esimerkiksi finnien, ihomatojen, miliumien sekä syylien poistokäsittelyn jälkeisen ihoärsytyksen rauhoittamiseen.

Toimi Theracare -geeliä käyttäessä käyttöohjeiden mukaan.

Vocca Trico 175 ml

35,00 €

Uusi isompi koko 175 ml!

(Vanha koko 150 ml)

Ovatko kynnet haurastuneet, kellertävät, kasvavat paksuutta, tai tuleeko lähes terveen näköisen kynnen alta valkoista hiivatahnaa?

Nämä ovat tyypillisimmät rihma- hiiva-, sekä homesienen taudinkuvat. Vocca Trico on nopea apu kaikkiin näihin sienilajeihin. Hoitonesteellä käsitellään ensimmäisellä kerralla niin sukat kuin jalkineetkin, joissa sienimikrobi elää. Näin mikrobitoiminta saadaan loppumaan ja uusi ehjä kynsi voi kasvaa esiin. Tuote ei vaurioita ihoa.

Tuotteet
 

THERACARE (saksalainen)

VOCCA (kotimainen)
Jalkavoiteet *
Kynsi- ja jalkasienihoitoaineet *
Tuotteita myös syyliin, känsiin, hikoileviin jalkoihin

DETRIA (kotimainen)
Relaxant voiteet *
Arbutin kasvohoitotuotteet *

MAURICE MESSEGUE (ranskalainen luontaistuote)
Yrttihauteet ja -kompressit
Ravintolisät *

GEWOHL ja LAUFWUNDER (saksalaisia tunnettuja yrttivalmisteita)
Jalkavoiteita erilaisille ihotyypeille *

* Tähdellä merkittyjä tuotteita voit ostaa myös kotona käytettäväksi.

Ota yhteyttä (puh. 03 222 4700) ja kysy lisää tuotteistamme ja hoidoistamme!